Pekla Květoslava: “ Zrovna nebyla k mání šunka, tak jsem vajíčka usmažila na slanince, jinak vše podle receptu.
Roláda neměla chybu. 😋“
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Květuli, nevzala bys do podnájmu dalšího ochutnávače??
To není jen roláda, to je báseň na talíři. :-))
Květko, paráda. Taky bych se u tebe nechala „zaměstnat“ jako vrchní ochutnávač.
Reni, já budu ráda, když po vrchním ochutnavaci zbude kousínek, takže po mně už nemáš šneci..ale budu Ti to barvitě líčit, slibuju✌
🥰Ach, ty jsi na mě tak hodná!😜
S těma šnekama je nejhodnější 🤣🤣🤣
😂😂😂
Jsem ráda, že chutnala. 😉
Já krom španěláků a palačinek ještě nic s masem nezamotávala. A už to zatr dlouho plánuju. Musim vyrazit na lov nějakých rolovatelných mas… Taky mi to připomnělo hovězí roládu, kterou dělávala moje máma v dobách, kdy jsme byli ještě všichni doma. S bráchama jsme tomu říkali vrána, protože to byl takovej velkej španělskej ptáček. Jednou vyšla zvláště velká a brácha jen lakonicky pronesl:“Tak dneska sežereme plameňáka.“
Jo a chtěla jsem ti to, Květko, pochválit. Nejen, že to vyvolává chutě a s nimi spojené slintání do klávesnice, ale je i krásně zamotaná – vysoké hodnocení!!!
Nooo… trošku praskla, ale na chuti jí to neubralo. Určitě bude repete. A ty „španěláky“ pečený v mletým masem chci taky vyzkoušet. 😋😷
máš kliku, že jsem polkla dřív, než dočetla…jinak to bylo na notesu a obrazovce…. 😀
Vlastik občas tvrdí, že místo španěláků dělám labutě. Jak já ti rozumím.
Takové chutě!My pojaly letošní Velikonoce dietně.Přez to,že je chvílemi docela chladno ,jsme víc venku než doma a tak se i mimimálně vaří.Včera dokonce jen studená kuchyně:pečivo sýry zelenina.Dnes to bude podobné.
Takovou roládu z bůčku bych si dala hned.Vypadá krásně.
Krásná roláda a to prasklé se mi moc líbí, jakoby to byla vánoční štola, ale naslano. 🙂