Rolovala Květule: „Jen jsem vynechala saturejku, kterou nemám, jinak jsem dodržela postup (spíchnuté kovovou jehlou)
Podávala jsem s gnočkama a červeným zelím. Určitě by byly dobré i s rýží a rozmixovaným sosíkem – to zkusím příště.“
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Ty nočky a zelí jsi poslat mohla, určitě to bylo mňamzózní! A fakt nezbyl ani takhle 🤏 ma po ej kkúštěk?
Lakys nezbyl, je mi líto😢 Ale bude repete, tak doraž a můžeš přibrat Úsměvku, aby jí to líto nebylo 😉
Škoda, že už nemáme králíky. Dělat roládky mě nikdy nenapadlo. Králičí hřbety jsem zmrazovala a když jich bylo víc, napichovala jsem je na jehlu jako šašlik. Byly krásně měkké.
Zapomněla jsem dodat, že kdybych dnes ty králičí hřbety měla, recept bych
vyzkoušela. Doposud jsem roládky dělala jen z kuřecího, nebo vepřového masa.
Nádhera, ale jak psala Lakys, nikdo neposlal a ani nepozval ….. škoda, mohly jsme tady napsat zkušenosti z ochutnávek 🤣🤣🤣
Květa je rychlík.Musi to být ňamka.
Budu muset vymyslet nějaké roládky z ryb králíka nemaje.
Opravdu prudce jedlé- Fialka opět nezklamala.
Roládku z ryb jsem ještě nejedla, ale ryby můžu na každý způsob, takže ráda vyzkouším, pokud něco vymyslíš. 😉😷
Tam se máš možnost vyřádit – roládky z ryb pečené, naložené, na kyselo…..když umíš dobře filetovat, je to rychlé.
No teda, já jsem se ještě nerozhoupala k vyzkoušení. Budu muset ty cemry z mražáku přece jen vyhrabat.