Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Těch karbošů bylo na jeden oběd pro dva moc (ono to nevadilo, i studený byly dobrý), mohla jsem to zkusit. Tak zas příště bude změna 😋😎
Já občas pečenáče dělám z menších kaprů.Nedělam z karbošů ale z normálnich v trojobalu smažených řízků.Se zeleninou a spoustou cibule a hodně „řízné“
Vzhled mají stejný jako právě usmažené jen jsou mokré a vynikající.
u nás moc nezbejvá, tak z těch úlomků nebo odkrojků od páteří a kostí…lepší rozemlet a kuličky…ono to i dřív prosákne a dá se to v pohodě třetí den jíst….
Já ji použila jen jednou - místo mascarpone - dalo se, ale do sladkého raději ten mascar. Hele, ta žabka…
Velká gratulace !!! Moc krásně vyvedené numérko - a vzhůru do dalších receptíkŮ a tím pádem i komentářů 👍
Jani, gratuluji, zasloužíš si to. 🥂
My měli záchod na dvoře, až do roku až do roku 1960, pak jsme se přestěhovali do novostavby. Nejhorší to…
Helo, určitě není potřeba se za cokoli omlouvat. Já a se mnou určitě všechny ostatní si ani neumíme představit, jakou…
Zasloužená petapadesátka.Gratuluju
To mi taky hodně vadí. Ta mrtvá ruka.
Jani,velká gratulace. A vzhůru do další tisícovky, desetitisícovky, pětapadesátitisícovky... Každá párkrát oslavíme pětatřicátiny a bude to dřív, než se nadějeme.…
Já se omlouvám, že zas pozdě. Věděla jsem, že se to blíží, ale podcenila jsem ukecanost. Ono to hodně poposkočilo…
Panečku, otevřu stránky a říkám si: týjo, pětapadesát tisíc příspěvků, to už je slušnej pokec. No nenapadlo by me, že…
Jani, velka gratulace. Krasne cislo.
To je numéro , taky to bylo první , co mě napadlo . A je ve správných rukou 🍀
Tak to je teda číslo! Je možné, že jsme tak ukecané? Jani, hezky ses trefila, blahopřeju!
"Dobrý den" s úsměvem má opravdu sílu. S pokladními v obchodě se snažíme dle okolností i o nějaký žertík, aby…
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
rybí karboše jsou skvělý jídlo…ale když je uděláš menší jako kuličky a naložíš jako pečenáče..to je taky lahoda….
Pečenáče nepozřu, odpuzuje mě vzhled.
já je miluju…ale ty naložený kuličky nevypadaj tak „odpudivě“…
Taky miluju pečenáče. A ty kuličky bych mohla pro rybomilce udělat za měsíc na osmdesátinovou oslavu místo části jednohubek…
Škoda, že jsem to nevěděla dřív. Těch karbošů bylo na jeden oběd pro dva moc (ono to nevadilo, i studený byly dobrý), mohla jsem to zkusit. Tak zas příště bude změna 😋😎
Kdysi jsme s mamkou dělaly . Jednu dobu to byla móda 🤣
Já občas pečenáče dělám z menších kaprů.Nedělam z karbošů ale z normálnich v trojobalu smažených řízků.Se zeleninou a spoustou cibule a hodně „řízné“
Vzhled mají stejný jako právě usmažené jen jsou mokré a vynikající.
u nás moc nezbejvá, tak z těch úlomků nebo odkrojků od páteří a kostí…lepší rozemlet a kuličky…ono to i dřív prosákne a dá se to v pohodě třetí den jíst….
Ty jo, nádhera. Chválím a chválím 😋😋😋