UPB – Sterilované zelí podle receptu č.10

Podle Bramboračky nakládal Jirka   – – hrabeboto a píše k tomu:
Protože jsem neměl dost kedlubnových bulev, nakrouhal jsem 3 veliké hlávky bílého zelí a smíchal dohromady s nastrouhanými kedlubnami. Pak už jen postup jako pod č. 10. „kedlubnové zelí sterilované I.“ Je to moc dobré, na můj vkus trochu kyselejší. Příště uberu ocet.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

11 komentářů: UPB – Sterilované zelí podle receptu č.10

  1. lakysa22 napsal:

    Jde Vám to excelentně! Pošlu prázdné sklenice, můžete expe ri mentovat, a zasílat průběžně…😁😁😁😁👏👏👏
    Vypadá to moc dobře, asi pár sklenic taky zkusím..

  2. kvetula.v napsal:

    Dáváte si to jako čalamádu za studena, nebo i ohřáté (ke knedlíku)?

  3. Vera M. napsal:

    Beru , beru 🤣😁😋. Zima se zeptá , copak jsi , Jirko , dělal v létě? A Jirka se toho nebojí

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já teda musím pochválit ten nádherný ubrus

  5. BOYE napsal:

    Pane hrabě, dobře ty! Kombinace je zajímavá a ta zvýšená kyselost mi vyhovuje. Jen na kedlubny si musim počkat…

  6. a.rena napsal:

    Teda, to by mě nenapadlo, kombinovat zelí s kedlubnou, bezva kombinace. Palec nahoru! A ten ubrus obdivuju taky, hodil by se mi.

  7. jarybarka napsal:

    Ještě že jsem sem jukla. Kyselé cokoli mam moc ráda. Zelí obzvlášť a s kérlubnou to je super nápad.
    Nechám se inspirovat díky😉

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..