UPB – Tykvové noky (1936)

Vařila a.rena a píše:

„Použila jsem na ně žlutou cuketu, která už začínala tvrdnout. A dál z lednice vylovila zbytek uzené krkovice a kousek špeku a spolu s cibulí nakrájela na kostky. Osmahla, přihodila noky a podávala se zelným salátem. Kysané zelí by taky nebylo marné. Byl to oběd rychlovka, když jsem neměla čas vymýšlet. A bylo to výborné, noky zůstanou nadále v repertoáru. Budu zkoušet další variace.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: UPB – Tykvové noky (1936)

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Vypadá to krásně a určo to bude skvěle chutnat 😋😋😋😋

  2. jarybarka napsal:

    Reni tak to jsem tu začala polykat sliny.Vypadá to krásně a se zeleným salátem!Mňam
    Dělala jsem z cukety halušky.Taky výborné.

  3. kvetula.v napsal:

    Vypadá to prudce jedle a kdyby si chlap nepřál čočku, i jako lehký novoroční oběd bych to brala. Loni bylo darovaných cuket pomálu, ale recepísek mám uložený a třeba se letos zadaří a někdo žlutou (pro tu excelentní barvu) podaruje.😋😷

  4. Vera M. napsal:

    Jejda ,v kuchyni na parapetu mám krásnou malou hokajdici . Asi přišel její čas 🤣. A bude z toho více dobrot. Máš to krásné . Mňam mňam mňam .

  5. BOYE napsal:

    No, noky… taky je máš hezky žlutý a já v první chvíli myslela, že jsou to ty naše, ale jak jsem zaostřila, vykoukla ta vytuněnost masíčková a k tomu ten tvůj emotivní popis… Normálka mám naslintáno na flígru i v klábosnici a plánuju útok na kyselý zelí. Aspoň… I když dneska jsem trochu uklidněná čočkovkou s dobrou domácí klobáskou, tak to snad přežiju…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..