Vařila a.rena a píše:
„Použila jsem na ně žlutou cuketu, která už začínala tvrdnout. A dál z lednice vylovila zbytek uzené krkovice a kousek špeku a spolu s cibulí nakrájela na kostky. Osmahla, přihodila noky a podávala se zelným salátem. Kysané zelí by taky nebylo marné. Byl to oběd rychlovka, když jsem neměla čas vymýšlet. A bylo to výborné, noky zůstanou nadále v repertoáru. Budu zkoušet další variace.“
Vypadá to krásně a určo to bude skvěle chutnat 😋😋😋😋
Reni tak to jsem tu začala polykat sliny.Vypadá to krásně a se zeleným salátem!Mňam
Dělala jsem z cukety halušky.Taky výborné.
Také jsem došla k závěru, že cokoliv lze udělat u čehokoliv. Předevčírem byly bramboráky z patyzonů.
Vypadá to prudce jedle a kdyby si chlap nepřál čočku, i jako lehký novoroční oběd bych to brala. Loni bylo darovaných cuket pomálu, ale recepísek mám uložený a třeba se letos zadaří a někdo žlutou (pro tu excelentní barvu) podaruje.😋😷
Jejda ,v kuchyni na parapetu mám krásnou malou hokajdici . Asi přišel její čas 🤣. A bude z toho více dobrot. Máš to krásné . Mňam mňam mňam .
No, noky… taky je máš hezky žlutý a já v první chvíli myslela, že jsou to ty naše, ale jak jsem zaostřila, vykoukla ta vytuněnost masíčková a k tomu ten tvůj emotivní popis… Normálka mám naslintáno na flígru i v klábosnici a plánuju útok na kyselý zelí. Aspoň… I když dneska jsem trochu uklidněná čočkovkou s dobrou domácí klobáskou, tak to snad přežiju…