…aneb máme vaječný víkend a Květule není troškař.
„Naložila jsem do řepy – jen proložila vařená vejce naloženou řepou – a do nálevu s kurkumou, jak psala v komentech Šárka. Nakládám do Nova, přidala jsem kurkumu a zalila vařená vejce teplým nálevem. Jelikož jsme byli nepřítomni, bylo obojí v lednici 6 dní. Můj postřeh: do řepy bych dávala tak na 2 dny, a se žlutými se musí opatrně, tam se „barva“ hodně stírá. Chuťově dobré oboje, k ozdobení zas něco nového.“
Květo ty jsou krásný a nejlepší je, že jsou jedlý,že to není chemie.
Jůůů, velikonoční že by jako…
V tom pripade vymysli, jak je obarvit treba na zeleno.
Noo, tak to, o čem jsme se před chvílí bavili zredukuju a tu zelenou zkusim zejtra z něčeho vydobýt. Mohla bych je třeba hodit do rybníka v sousední vsi na návsi…
pesto z medvídka ….
To jako že je těm koledníkům rovnou i loupat? Ale kousat už by ale mohli sami, že? 😉😁
Ne, kolednikum budes rovnou davat nekolikabarevny vajsalat.
🤣🤣🤣
Květuš, to je krásný! Není to fltekatý a ta žlutá je slunečnà ☀️
Květi, tak to je paráda. Jen jsem zírala. Úžasné.
Tak to jsou nejkrásnější barvičky ….. vy ostatní prominete, že?
Moje vejce chytla barvu mimoděk, z červené cibule, takže nemám co promíjet. Teď mám v té sklenici utopence a cibuli jsem dala obyčejnou, protože představa probarvených buřtů se mi nelíbila. 🙂
Utopence, no jasně. Díky, taky musím naložit 👍👍👍
máš je dokonalý……