A to dokonce Rychlíka na druhou: „Toto byla variace s lesními houbami. Takže, byť jsem poctivě restovala mrkvičku s cibulkou, barvu to nemělo ani náhodou. Nevím, která houba mi to tak obarvila, byla to směs. Ale omáčka výborná. A tak doporučuji, aby měla omáčka tu správnou „liščí“ barvu, použít opravdu bílé žampiony. Příště bude omáčka opravdu žampionová.“
Asi umím jen lakomý žáby. 🤣
Liščí barvu měla – byla dneska k obědu ze žampionů a byla vynikající , jen jsem nefotila😕
Nevadí, že jsi nefotila, stačilo poslat zvzůreček..😋
Ani by to nemuselo mít zavrzanou barvu, dobrý to bylo určitě!
Jsem ráda, že chutnala 😉
I tak věřím, že u vás chutnala 😉 A hnědá je taky vzácná, no ni?