Upečeno podle Bramboračky – Dýňový perník (1944)

Kruciš, to byl fofr.

Pekla Jarybarka a píše: „Je fakt dobrej.  U nás se dělá perník bez kakaa. Tento byl taky. Jsou v něm posekané ořechy.  Asi měl být na menší plech ale takto nevadí. A ještě jsem zužitkovala zbytek polevy z lednice.“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

13 komentářů: Upečeno podle Bramboračky – Dýňový perník (1944)

  1. sharka.68 napsal:

    paráda, tak to má bejt…štěstí přeje odvážným a připraveným..
    nebyl by kousek?

  2. Vera M. napsal:

    Ahoj , a dávala jsi to Antoninovo kořeni ? Nebo trosku kypriciho pernikoveho ?
    Máš to parádní . Kousek bych si taky dala hned

  3. Francizska napsal:

    Vypadá to skvěle. Jsi fakt rychlá.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Krásná je ta Hokaido v pozadí. 🥰
    A jinak, jsi rychlejší než blesk 🤣🤣

  5. jarybarka napsal:

    Děvčata děkuji, ale kdyby tu nebyl ten perník od Hadérky a Gábinky tak tu nemám čím machrovat.
    Tudíž já děkuju jim!!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..