Nejen výstavní, ale i vynikající.
Lakys, brouku, už nejsou.
Sharko, hlavně těm rychlosvačinářům nesděluj recept, A.rena si ho musí nejdřív patentovat.
Boyko, nádherné pojednání na CH
A.reno – toto vše výše uvedené je poklona pro Tvůj recept ???
Nemáš zač, opravdu jsou výborné, chutné, jemně pálivé od choriza, dají se jíst teplé i studené, rychlé na přípravu, zapatlaná je jen jedna miska, prkénko (chorizo, sýr a cibulku jsem nakrájela na prkénku – měla jsem krájené na jemné plátky – kromě cibulky, tu jsem krájela sama) a forma ….. jediný problém byl, když ten můj zjistil, že v lednici je ještě zbytek podmáslí ?♂️????
No nic, další dávka bude během týdne.
Jo, z dávky, kterou uvedla A.rena je 10 pěkných kousků.
Šůfestky by mi nevadily - fšecky inkredence mám, jen to čerstvý zelí ne. No, uvidíme, ale vypadá to dobře.👍
No, pomalu se ke starým odrůdám vracíme, takže sehnat jdou. Nemají je všechny školky, ale věřím, že brzy budou více…
to jsme na tom stejně....do téhle úpravy ne...stejně jako ne, do slovenské kapustnice..
Jediné, co tam nedám, jsou šušené švestky. Ty sním zvlášť. 😉 Dobrý recept jsi vybrala Jaruško.
Neříkej třikrát - mužskej už startuje, prý na buchty k Lakys dojede rád 😉😋😂
Teď mi tu přistála taška s třemi kily Šampionů - snědla bych je jen tak, ale zkusím tu náplň -…
Zvonkové je velké, zelené, při zralosti mírně nažloutlé. Je protáhlého tvaru, od stopky dolů se zužuje. Vydrží až do nových…
Máte osvícené "město",to se musí podporovat,protože ty staré odrůdy jsou pro nás asi nejlepší. A představte si,že Zvonkové dávali do…
Trochu jsem se po těch jablíčkách pokoukala, myslím, že to byla Kožená Reneta. Slupka byla drsná, jakoby rezatá. K jídlu…
Kozenace byly skvele. Ty jsem milovala. Matcino je taky vyborne.
Koženáče nebo kožuchy- to je Boscoopské o kterém píšu nahoře. Mají dvě variety zelenohnědou a potom a s tmavě červeným…
A ještě Moravská jadernička a panenské - ty jsme vysadili a letos se teda překonávají. Málem nevíme, co s jabkama.…
Smutné , ale krásné
Krásné povídání, krásné reakce a tak trošku smutné vzpomínání...
Jako studentka jsem byla na brigádě v zahradě místního JZD. Bylo to na podzim, trhala se jablka. Byla tam veliká…
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
Oó, ty jsou teda výstavní ?
Hele, já je viděla včera na mobilu – jako hezký fotky, ale v poho. Když jsem to ráno hodila na monitor, normálně jsem začala slintat 🙂
Tak takové mufiny jó.Radši než nasladko.
Já taky, vypadají nádherně, dala bych si.
Vypidají dobrouckatě! A nepozve a nepozve, a nepšošle…?
tohle mít v Kafecu nebo u Mekáče, byly by tam od rána fronty 😀
ale takovýhle dobroty,tam nevedou…..
CHci, CHci! CHytám CHutě! CHeddar, CHorizo! CHtíčem CHrochtám! CHefe, CHvátej!
?????
Tak moment! Já tam byla dřív! Úžasný. Hlásím se k epidemii slintavky :-). Už jdu lovit ten recept.
No ty teda jsou ! Na mezinárodní raut ?
No ty teda jsou ! Na mezinárodní raut ?. Já bych se cpala už horkými
Nejen výstavní, ale i vynikající.
Lakys, brouku, už nejsou.
Sharko, hlavně těm rychlosvačinářům nesděluj recept, A.rena si ho musí nejdřív patentovat.
Boyko, nádherné pojednání na CH
A.reno – toto vše výše uvedené je poklona pro Tvůj recept ???
Děkujííí! Jsem potěšená, opravdu moc. ?
Nemáš zač, opravdu jsou výborné, chutné, jemně pálivé od choriza, dají se jíst teplé i studené, rychlé na přípravu, zapatlaná je jen jedna miska, prkénko (chorizo, sýr a cibulku jsem nakrájela na prkénku – měla jsem krájené na jemné plátky – kromě cibulky, tu jsem krájela sama) a forma ….. jediný problém byl, když ten můj zjistil, že v lednici je ještě zbytek podmáslí ?♂️????
No nic, další dávka bude během týdne.
Jo, z dávky, kterou uvedla A.rena je 10 pěkných kousků.
Já včera pekla páteční Zelník II – taky ňamozní… Mufinky musej počkat , až bude forma?. Ale těším se už teď ?