Pekla Květoslava a píše k tomu: „Takový kočkopes. Recept Bláhovčin č 1108, na něj rozdušené hrušky (měla jsem v mrazáku) s hrozinkami. Byly hodně sladké, tak jen trochu skořice a hodně slít vodu co pouštěly. Navrch jsem postrouhala cca 1/3 těsta odloženého v mrazáku. Jak vidíte, příště ještě uberu. Myslím, že 1/4 bude stačit, aby byla lépe vidět náplň.“
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Takový koláč s ovocem mám nejraději odpoledne ke kafi.
Květulko, nadělal jsi mi chutě, a to jsem po jídle. Ale ty krásně upečené kraje bych odkrojila z celého koláče a byly by jenom moje! :-))
Hmmm… tak to bych chtěla vidět, Boženko, jak s tím mým soupeříte kdo dřív. On jede po krajích, „prdelkách“ štrůdlu, prostě o všem opečeném do křupava… 😎
A kde má Úsměfka vzorek? ?
Úsměfka má smolíka. Vzorky byly v neděli… Ale brzo zopáknu. Chutnalo, ještě je jeden pytlík hrušek v mrazáku ( kdyby něco, máme jablíčka za slušnou cenu) a chci vyzkoušet to postrouhání menší částí těsta. 😎
No jistěěěě, si upeču zítra svůj a taky pošlu foto ???