Zelník pekla Květoslava a píše:
„Pekla jsem v Pečence (4l) , z poloviční dávky, aby nebyla vrstva tak silná a propekl se. Už předem jsem počítala s delší dobou k získání hezké kůrčičky – Pečenka dává nižší teplotu – za 70 min bylo hotovo. Prudce jedlé ? Na poloviční dávku (300 g kysaného zelí) padl skoro celý 500 g pytlík kupovaného.“
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Vypadá jako velkopochoutník labužerný… Myslím, že porcička velikosti tenisového kurtu by mě uspokojila.
Si to jdu hodit, četla jsem „…. prc.čka“ … nemohla jsem pochopit tu požadovanou velikost ?♂️?♂️?♂️
A to by ti stačilo? Myslím, že lepší by byl fotbalový stadión, nebo snad Strahov?
Nádhera, píšu si – zakoupit zelí ?
Taky bude!!!Krásně to vypadá!