Zelník pekla Květoslava a píše:
„Pekla jsem v Pečence (4l) , z poloviční dávky, aby nebyla vrstva tak silná a propekl se. Už předem jsem počítala s delší dobou k získání hezké kůrčičky – Pečenka dává nižší teplotu – za 70 min bylo hotovo. Prudce jedlé ? Na poloviční dávku (300 g kysaného zelí) padl skoro celý 500 g pytlík kupovaného.“
Šůfestky by mi nevadily - fšecky inkredence mám, jen to čerstvý zelí ne. No, uvidíme, ale vypadá to dobře.👍
Vypadá jako velkopochoutník labužerný… Myslím, že porcička velikosti tenisového kurtu by mě uspokojila.
Si to jdu hodit, četla jsem „…. prc.čka“ … nemohla jsem pochopit tu požadovanou velikost ?♂️?♂️?♂️
A to by ti stačilo? Myslím, že lepší by byl fotbalový stadión, nebo snad Strahov?
Nádhera, píšu si – zakoupit zelí ?
Taky bude!!!Krásně to vypadá!