Vařila Květoslava a píše: „Vyndala jsem hodně masa na mletí a pak dumala co s ním a vzpomněla si na kuličky s brusinkovou glazurou…
Jako přílohu jsem zvolila v hozkovzdušném hrnci opečené, jen osolené, brambory.“
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
A já mám hlad. Teda chuť. Vlastně oboje! Nezbylo? ?
Taková dorbůtka – Ty si pána nějak rozmrazuješ! Ale budiž mu přáno!!
Lakys, myslíš, že už jsem chlapa dala k ledu a teď ho postupně rozmrazuju? ?Promiň, ten překlípek nedovolil nereagovat ?????
Ale musím Tě ujistit, že když slyšel, co s těma brusinkama zamýšlím, dost divně se tvářil. Už nebrble, dokud neochutná… pomalu si na ty (pro něj) nezvykle zvláštní kombinace zvyká… No a pak chce vařit zas!
Tímto děkuji Úsměvce, která občasnými zmínkami tento recept udržovala v mém povědomí, takže ani za skoro 3 roky po zveřejnění v zapomnění neupadl 😎
Děkujeme autorce = Hadérce ?
Tak … dekujeme Michalovi z davneho praveku PŽ a max moji odvaze to zkusit. A juch, klaplo to!
Kdo ví, jak se mají s přítelem a dvojčaty …….
Ale ano, děkuji i jemu
Pro Úsměvku – jelikož mám pořád kontakt na Vendulku (kolegyně z bývalého zaměsnání a jinak Michalova teta), zkusím zjistit. Ale pokud vím, tak holky rostou jako z vody.
Přezto,že mám teđ spoustu jidel na výběr toto by na 100% zvítězilo . krásná práce!!
Přitom pracnost velmi malá a ta chuť ! ?
Ano, souhlasím, je to vynikající. Podle receptu Hadérky dělám a musím napsat, že je to i pravidelně vyžadováno od mládežníků, těm to moc chutná.