Uvařeno podle Bramboračky – pečené ledvinky (1587)

Pekla a vařila Věra M.  píše: „Dvanáctá už sice odbila, ale co. Oběd je na stole – je to tak dobré!!! Je to výborná mňamka – dám si ji určitě víckrát, stejně jako krémovou cibulačku Renaty a další dobroty od vás všech. Díky a jdu to zblajznout ??“

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

7 komentářů: Uvařeno podle Bramboračky – pečené ledvinky (1587)

  1. jarybarka napsal:

    A to ty jsi Věrko rychlík tak dobrou chuť.

  2. Jiřina napsal:

    Teda pěkná porcička a určitě dobrůtka. Popřála bych dobrou chuť, ale už je po chuti. Tak alespoň dobré zažívání a pěkné odpoledne. Sluníčko svítí a je docela teplo – alespoň tady v Brně. 🙂

  3. kvetula.v napsal:

    Teeeda Věruš… jsi rychlá jako blesk ? Máš štěstí, že bydlíš tak daleko, jinak zvoním u Tvých dveří – nevěřím, že aspoň kousíček nezbyl ?

  4. BOYE napsal:

    Nooo, moc pěkné! Muselo to být prvotřídní pochutnání…Já vyrazila pro maso a co??? No??? Ledvinky nemáme! Vždycky je měli. Oni tedy měli dost vybrakováno i ostatní, tak pojedu zase zítra. A víte, že moje první ledvinky v životě jsem vařila podle Bramborky? Tedy podle vašich rad. Do té doby nikdy, ani nevim proč. Mám je docela ráda, jakož i ostatní vnitřnosti. Asi jsem nechtěla riskovat ten odér. Ale vyšlo to, tak je občas dávám.
    Podobně, jako jsou tyhle, upravuju někdy prasečí srdce. Je to podobná tkáň…

  5. Francizska napsal:

    Věrko, máš to moc pěkné. U nás dnes řízky, zítra maso na houbách.

  6. kveta.batkova napsal:

    U nás byly dnes vepřové medailonky na houbách s bulgurem. Zítra to bude s br. kaší.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..