Pekla a vařila Věra M. píše: „Dvanáctá už sice odbila, ale co. Oběd je na stole – je to tak dobré!!! Je to výborná mňamka – dám si ji určitě víckrát, stejně jako krémovou cibulačku Renaty a další dobroty od vás všech. Díky a jdu to zblajznout ??“
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
A to ty jsi Věrko rychlík tak dobrou chuť.
Snažila jsem se , opicila jsem se, nemám to tak krásné a do barevna upecene jako ty, ale dobrota !!! Oder vůbec a chuť olalaaa
Teda pěkná porcička a určitě dobrůtka. Popřála bych dobrou chuť, ale už je po chuti. Tak alespoň dobré zažívání a pěkné odpoledne. Sluníčko svítí a je docela teplo – alespoň tady v Brně. 🙂
Teeeda Věruš… jsi rychlá jako blesk ? Máš štěstí, že bydlíš tak daleko, jinak zvoním u Tvých dveří – nevěřím, že aspoň kousíček nezbyl ?
Nooo, moc pěkné! Muselo to být prvotřídní pochutnání…Já vyrazila pro maso a co??? No??? Ledvinky nemáme! Vždycky je měli. Oni tedy měli dost vybrakováno i ostatní, tak pojedu zase zítra. A víte, že moje první ledvinky v životě jsem vařila podle Bramborky? Tedy podle vašich rad. Do té doby nikdy, ani nevim proč. Mám je docela ráda, jakož i ostatní vnitřnosti. Asi jsem nechtěla riskovat ten odér. Ale vyšlo to, tak je občas dávám.
Podobně, jako jsou tyhle, upravuju někdy prasečí srdce. Je to podobná tkáň…
Věrko, máš to moc pěkné. U nás dnes řízky, zítra maso na houbách.
U nás byly dnes vepřové medailonky na houbách s bulgurem. Zítra to bude s br. kaší.