Dělala jsem taktéž krkovici krátce po uveřejnění a potvrzuji, že je to prudce jedlé. Tím osmažením na cibulce (nevím proč mne to nikdy nenapadlo ?) se mi otevřela další dimenze zpracování celeru . Už jsem taky do něj jen přihodila kostičky gazdovské slaniny a s chlebem rychlá, zdravá večeře – a já klidně i bez chleba 😎
krkovice podle tohoto receptu fakt dobrá. Nějak jsem měla nápad a dala jsem na maso kari koření ,jinak stejné zpracování. “ sosík “ jsem zjemnila trochou sladké smetany. Ani mne nenapadlo že se ty chutě tak hezky propojí,. pikantní a jemné. Příloha — noky nebo rýže.
Holky, prosím, několikrát jste tady v komentech pochvalily polévku z pečeného květáku. Nedaly byste sem recept? Ve vyhledávaci se mi ji nepodařilo najít, děkuji ?
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Doufám, že se Devětapadesátka trefí i do 59 000😉 Sice už ty tisícovky naskakují pomaleji, než ze začátku, ale pořád…
Párkrát jsem z ricotty něco dělala, ale zařazené do jídelníčku to nebylo, tak své stálé místo v lednici (na rozdíl…
Ale já je všecky zbožňuju😍
Nevím, jestli se do tohoto budu pouštět, ale mám zážitek ze Španělska. Že udělám vnoučkovi tvarohové noky s ovocnou omáčkou.…
Já je ochutnala, i když ne od Mialna, ten je trochu z ruky. Podivná konzistence ricotty v tom zmizí a…
Popravdě - já ricottu taky nerada, vadí mi ta konzistence. Ale já nerada ani cottage. A ano, domácí lučina je…
Mám to stejně jako děvčata:též mě ricotta neokouzlila.Koupila jsem jí nedávno ze zvědavosti a už ji nekoupím.
Praudu poudám, když poudám, že ji nekupuju . Mám to s ní jako s lilkem . Vyzkoušeno , nechutnalo .…
Taky tak dělám a je to výborné. Jinak taky spíš koupím mascarpone.
Já rozmíchám v 10% smetanovém jogurtu (1kg) jednu smetanu ke šlehání, nechám v cedníku vyloženém gázou vykapat - a mám…
Ani já nejsem extra příznivcem. Nějak jsem ji nepřišla na chut. U nás se používá bud mascarpone (i když ty…
Pro me dobrý, přimlouvám se za drážkovane noky, protože se na nich omáčka spis udrží.
Dnes nic pro mě, nechť pan Paleta odpustí. Olivový olej a bazalka jsou pro mne nepoživatelné a italský recept by…
Jen ať si holka žabí dá, já jí ricottu nesmlsám, nějak jsem v ní nenašla zalíbení.
Registrace
Registrace uživatelů (s možností následně psát komentáře) probíhají pouze ručně z důvodu vyloučení spammerů a osob nedodržujících slušné chování. Viz Pravidla serveru.
Omlouváme se všem slušným uživatelům internetu, ale zřejmě není jiné cesty…
O nás
Jsme neoficiální seskupení, které obohacovalo portál pro ženy na Seznamu, kdy jsme hodně přispívali do komentářů pod recepty… (více pod odkazem „O nás„)
I já děkuju. 🙂 🙂 🙂
V kolik se podává večeře?
18.00 🙂
To nestihnu 🙁
Já taky ne, vlak jede za hoďku, 2 hoďky ve vlaku, cesta k ní ….. musí to připravit cca na 21 hodinu ?
Tak priste 🙂
Potforo ??
Dala jsem k tomu bramborove noky a manzel se mohl uz..papat 🙂
Nedráždi hada bosou nohou, jo? ??
Dělala jsem taktéž krkovici krátce po uveřejnění a potvrzuji, že je to prudce jedlé. Tím osmažením na cibulce (nevím proč mne to nikdy nenapadlo ?) se mi otevřela další dimenze zpracování celeru . Už jsem taky do něj jen přihodila kostičky gazdovské slaniny a s chlebem rychlá, zdravá večeře – a já klidně i bez chleba 😎
krkovice podle tohoto receptu fakt dobrá. Nějak jsem měla nápad a dala jsem na maso kari koření ,jinak stejné zpracování. “ sosík “ jsem zjemnila trochou sladké smetany. Ani mne nenapadlo že se ty chutě tak hezky propojí,. pikantní a jemné. Příloha — noky nebo rýže.
Holky, prosím, několikrát jste tady v komentech pochvalily polévku z pečeného květáku. Nedaly byste sem recept? Ve vyhledávaci se mi ji nepodařilo najít, děkuji ?