A je tu 1000 příspěvek na Bramboračce, z toho je 856 receptů.
A nebylo by to to pravé ořechové, kdybych
sem nedala nějaké pikantnosti ze zákulisí,
tzn. to, co vy běžně nevidíte. ale co nám administrátorům, občas roztahuje koutky úst od ucha k uchu:
1. můžeme sledovat, ze kterých států se nám lidé hlásí a co hledají:
Bangladéš – v červenci hledal zdobení vajec ubrouskovou technikou
Jamajka – hledala recept na plieskavicu
Seychelly – hledaly segedínský guláš
a nejhezčí – Ital hledal recept na špagety…..
Jinak jsme zaznamenali návštěvu z Brazílie, Indie, Austrálie a dalších států, dneska se například přihásil někdo z Lucemburska, městečka Steinsel.
Tato přihlášení patrně patří lidem, kteří v zahraničí pracují, jsou na dovolené a možná někdo, kdo v ČR pracoval nebo studoval.
2. Vidíme, odkud se hlásí lidé z ČR: hlásí se nám i z míst, která jsem si musela najít na mapě: Všemina, Sibřina, Jezná….., ale i ze světa – York, Modena, Mountain View, Roubaix…
3. Vidíme, kolik návštěvníků se na nás denně podívá – průměrně cca 1300 lidí. Maximum čítalo 2686 lidí za jediný den.
4. Můžeme si přečíst, které recepty jsou nejhledanější: tady gratuluji Devětapadesátce, protože bezkonkurenčně nejhledanějším receptem je Rybízový džem za studena (hledaný skoro 100x jen za poslední 3 měsíce).
5. Vidíme v kolik hodin nás lidé hledají: tady máme jednoho Američana, který se na Bramboračku hlásí maximálně hodinu po zadání nového receptu. Podle Pavlínky to prý jde nastavit.
Ze zákulisí Bramboračky vybírala: Jana Macůrková
Nevím proč mě napadlo : jakpak dělají inženýra králíka v Roubaix? Zdalipak po dijonsku? ? Vaření je posedlost ❤️
Gratuluji! Je fajn, že se Bramboračce tak daří!???
Děkuji, jsem potěšena.
Jen tak dál, ať se stále daří.
Gratuluji :o)
Tady je jasně vidět kdo je nejlepší, velká gratulace. 🙂 🙂 🙂
Je mi smutno po Tyggi , její recepty nenávratně skončily PŽ ? Já jsem si je nikde nezapsala bohužel …
Bohužel, Tiggi nereaguje ani na soukromé maily ?
Tak to nás asi bude víc. Já si začala kopírovat a ukládat až pozdě, takže toho moc nemám. Pokud vím, dost psala o různých druzích mouky a o pečení chleba (tedy jestli se nepletu) Chtěla jsem se zeptat – bez šance 😕
Zajímavá statistika – je vidět, že je Bramboračka přínosem nejen pro tu naši bandu, ale i někomu ve světě 😀
Já se na tu statistiku dívám tak 2x denně, ráno, když zadávám nové recepty a večer, když hlídám, jestli se nám tam někdo nechce exhibovat a dělat rotyku.
Už jsem od Pavlínky dost vycvičená a když se mi něco nezdá, tak hned posílám Pavlovi kontrolního chrousta, aby to zkontroloval. A při té příležitosti si poznamenávám vedle na papír právě ty perličky.
Mám ráda takovou statistiku. Je dobře, že se Bramboračce tak daří a doufám, že nadále bude.
Pokud přežiju tohle vedro, potom snad ano. Mám připravený kalendář, který zatím končí datumem 6.června 2021. A čím víc receptů od vás všech přijde, tím se bude prodlužovat.
Holky kolikrát píší úžasné dobroty a foto a recepice nikde . Škoda . Možná , ze jsem zde ze sebe udělala blázna , ale dala jsem , co rodině chutná . Pojďte , holky , dejte sem ty víkendové dobroty , abychom věděly všechny ty vaše vyzkoušené dobroty a ne jen se olizovaly u PC
No, jo, ona taková oslintaná klávesnice není nic moc….