(1219) Salát s rybím masem

zbytky vařené nebo pečené ryby
čínské zelí
červená zeleninová paprika
2 lžíce majolka
2 – 3 lžíce bílý jogurt
Rybu zbavíme kostí a natrháme na menší kousky.
Zelí a papriku nakrájíme na nudličky.
Všechno smícháme, necháme vychladit v ledničce a podáváme s tmavým pečivem.

Tak kočky, kdo se přidá k hubnutí?

Příspěvek byl publikován v rubrice Studená a dietní kuchyně. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (1219) Salát s rybím masem

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já dělám rybí salát tak, že uvařím vodu s kořením (bobkáč, pepř, nové koření) a octem, do toho namočím podkovy kapra a nechám týden uležet, potom oberu a přidám ostatní …. Hlavně dávám kysané zelí.
    A druhý recept mám, že promíchám třtinový cukr, limetkovou šťávu, rybí omáčku, zázvor nastrouhaný – umíchat, čínské zelí, nudličky mrkve, nějaké výhonky a navrch zálivku. Tam potom může přijít i ta ryba, arašídy, smažená cibulka …… to už záleží na každé.
    Ale věřím, že i toto bude dobré.

  2. jarybarka napsal:

    Já někdy jen koupím zavináče nakrájim na kousky a pak pridám podle chuti:kysané zelí majolku s jogurtem mletý pepř,cukr sůl sterilovanou kuku…..podle chuti a podle toho co mám doma.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..