(1237) Horké maliny

150 g malin
vanilková zmrzlina
šlehačka
cukr
Do kastrolku nalijeme asi 0,5 dcl vody, vsypeme lžíci cukru a rozpustíme. Přidáme maliny a necháme ohřát na bod varu bez velkého míchání.
Do sklenice nebo na misku dáme několik kopečků vanilkové zmrzliny, polijeme horkými malinami a dozdobíme šlehačkou a velkými malinami.

Letní dezert  připravila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Retro. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: (1237) Horké maliny

  1. Jiřina napsal:

    Moc dobré, dávám si to pokaždé v restauraci. 🙂

  2. Vera M. napsal:

    Když se chci ulit ( už víte, ze jsem Lina kuchařka ), tak udělám pannacottu, k ni ohreju mrazene maliny, šlehačku, když mám zmrzlinu, sup tam s ni a bezpracny desert je na světě

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..