(1324) Losos na másle

Porce lososa
máslo
sůl

nové brambory

ledový salát
cukr, ocet, sůl
bylinky na ozdobení
Porce lososa očistíme od šupin, omyjeme a nasolíme. Necháme asi  15 minut ležet.
Mezitím na pánvičce rozpustíme máslo, na které porce lososa položíme. Pečeme asi 15 minut po jedné a 15 minut po druhé straně.
Podáváme s novými bramborami, ledovým salátem, který jsme ochutili octovou zálivkou
a ozdobíme bylinkami (oregano).

Chuť lososa si vychutnala: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (1324) Losos na másle

  1. BOYE napsal:

    Cože?15 minut po každé straně? To je překlep, ne?

  2. kvetula.v napsal:

    Já dělám lososa na pánvi podle toho, jak se mu mění barva. Nemám ji moc rozehřátou, ale hotový je tak za 7 min komplet.
    Dusit ho mne ještě nenapadlo.
    A mám chuť na lososa ??

  3. Jiřina napsal:

    Dala bych si lososa hned. Taky ho dělám jen tak jednoduše, mám ráda chuť ryby.

  4. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Losos je výborná ryba, ale 30 minut je opravdu hodně. Já ho proženu po pánvi dohromady max. 8 minut, a to už to musí být hodně vysoký kus.
    Ale každému chutná něco jiného ….. nové bramborky jsou výborné, už se na ně těším, budou zítra.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..