(1358) Pečené batáty na „indický“ způsob

1 velký batát
kari nebo Curry pasta (Heinz)
sůl
máslo
Batát oloupeme, nakrájíme na kousky.
Sůl, máslo a kari koření smícháme na pastu, kterou batáty potřeme.
Pokud máme Curry pastu, tak použijeme přímo tuto pastu.
Narovnáme do zapékací mísy nebo na pečící papír na plech a pečeme do měkka.
Podáváme k masu, nebo jen tak.
Pozn: klidně tak lze upéct i normální brambory, ale já měla jeden jediný batát, který se bál sám v košíku už delší dobu a tak jsem ho upravila.

Experimentovala: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..