600 g hovězí kližka
200 g bílé hříbky (mohou být i sušené)
200 g špek
2 velké cibule
pepř
sůl
Rozpustíme špek a na něm zpěníme cibuli, Přídáme kusy kližky, a rychle zatáhneme. Poté velice pomalu dusíme asi 3 – 4 hodiny. Cca půl hodiny před dovařením přidáme hříbky, pepř a sůl.
Podáváme s rýží nebo třeba s hráškovým bramborovým knedlíkem.
Sobotní oběd před Vánocemi vařili Vlastik a a Václav Macůrci.
Macurci … dobre vy.
Co mě budis?
Jani, super . To se jim moc povedlo. Když je “ zle “ tak se chlapi „pochlapí “ , že ??? Zdravím a přeji ZDRAVÍ.
Dobře kluci, v jednoduchosti je krása, to píšu již podruhé tento týden. Palec nahoru ??
Mládenci, jde to i bez maminky. Výborný oběd. 🙂
Šikovní kluci? to se ta mamka má a určitě si pochutnala.
Jó, tak to bych si dala. Kližka pomalu je labúžo…