(1502) Steak z daňka

Dostala jsem od švagra kousek daňčí kýty
a tak jsem se rozhodla udělat ho na rychlo.

máslo (nebo olej)
sůl
koření,které máte rádi – tady bych možná doporučila steakové koření od Adela.adale
– recept č. 1369                                                                    
Maso nakrájíme a naklepeme. Lehce osolíme, okořeníme a na rozpáleném tuku zprudka opečeme jen několik málo minut. Pokud je to maso z mladého kusu, stačí opravdu málo.
Příloha: brambor, chléb, může být zelenina.

Daňčí kýtu připravila: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..