(1517) Králičí guláš

800 g králičího masa
4 velké cibule
2 polévkové lžíce sladké papriky
5-6 stroužků česneku
lžička majoránky
pepř
sůl
olej
Králičí maso nakrájíme na menší kousky. Na oleji osmažíme na nudličky nakrájenou cibuli, vložíme maso a orestujeme, aby nám tzv. „neutekla“ šťáva. Přidáme všechno koření a sůl, podlijeme vařící vodou a dusíme do měkka. Chvilku před koncem přidáme prolisovaný česnek. Podáváme s měkkým chlebem.
Pozn: můžeme lehce zahustit chlebem, hladkou moukou nebo, pokud jste dali dost cibule, není potřeba zahustit vůbec.
Prosba: některé recepty jsem našla na flešce, kterou jsem ještě v práci chvíli postrádala. Pokud by tento recept byl na Bramboračce pod jiným názvem, napište mi to a já ho vyměním.

Hluboce zasunutý recept našla: Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1517) Králičí guláš

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..