4 vejce
půl hrnku oleje
půl hrnku smetany
3/4 hrnku cukru
prášek do pečiva
polohrubá mouka dle potřeby (cca 400 g)
tuk a mouka na vysypání formy
nugátové čokoláda nebo nugát podle receptu č. 1599
Nugát nastrouháme na hrubém struhadle, pokud máme domácí, pouze teplý (ne horký)vmícháme do ostatních surovin a pečlivě promícháme. Vlijeme do vymazané a vysypané formy na bábivku a pečeme až se nelepí ani střed na špejli, což trvá cca 30 – 40 minut.
Pekla: Jana Macůrková
Čoveče, to teda nevím, jak takovou bábovku zvládnu za použití receptu č. 1598 udělat. A bude to jedlé? ?
Chachachaaaaaaaaa
Zkus to, možná že ta masová bude ještě jedlejší. Omlouvám se za tak kouzelný překlep. Opraveno!!
No, a kde je HURÁ za 1.600?
Tenhle měsíc bude pouze jedno hurá a to 29.4. a to snad stačí, ne?
To je nějaké pardivlo?? Že nic nikdo neříkal, já si myslela, že radosti není nikdy dost, a každá příželitost je dobrá?. No, asi jsem naivní…=husa
Tak to vydržíš ještě dlouho – na mladou husičku dojde až na sv.Martina.
Ehm, hlásí se tukan, tuk, tuk. Proč zrovna tohle datum? Něco vzniklo 😉 ?
To bude mít Bramboračka třetí narozeniny. A jinak v dubnu je těch oslav hodně. Lakysko, dvorní básnířko, necháváš mne v tom samotnou?