(1672) Paštika s ořechy

500 g drůbežích jater
300 g ořechů
300 g kuřecí maso
(skelety)
pepř
ořechy
sůl
Kuřecí skelety dáme vařit, když je maso měkké, obereme od kostí, přidáme kuřecí játra a  a vaříme asi 2 hodiny.
Vše umeleme, přidáme na hrubo nasekané ořechy, dochutíme pepřem, příp. dosolíme. Ve formě nebo v miskách necháme ztuhnout v ledničce, nejlépe přes noc.
Příloha: chléb, zelenina.

Paštiku připravila  Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

2 komentáře: (1672) Paštika s ořechy

  1. Iva Janovská napsal:

    Jani, se zeleným pepřem jsi to zkoušela? Myslím kuličky a bez ořechů. Kuřecí mi jinak přijde poměrně nevýrazné, ale já jsem z něj pštiku ještě nedělala.

  2. Imelda napsal:

    Ořechů máme doma dost, neumím si ale tuto kombinaci představit.
    Nebude to suché?

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..