(1691) Krevetky s těstovinami a cuketou

Balíček vařených a loupaných krevetek
1 malá cuketa (lahůdková)
1 lžíce oleje
1 lžíce máslo
6 velkých stroužků česneku
1 dl  kečupu nebo pasírovaných rajčat
1 malá lžička sušeného zázvoru
½ balíčku těstovin
Na oleji s máslem podusíme na slabá kolečka nakrájenou jemnou cuketku.
Přidáme lisovaný česnek, lžičku zázvoru a kečup – pasírovaná rajčata jsou lepší). Necháme chvilku probublávat, Vsypeme uvařené krevetky a necháme pouze prohřát (čím déle se krevetky totiž dusí, tím jsou gumovitější).
Podáváme s rýží nebo těstovinami.

Letní lehký oběd připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

3 komentáře: (1691) Krevetky s těstovinami a cuketou

  1. Iva Janovská napsal:

    Šiš, Jani, a dost! Docházejí mi sliny, to může být vážný zdravotní stav! Ty krevety zítra koupím, kdyby na chleba nebylo.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..