(1700) Vepřová játra hraběte Drákuly

Vepřová játra
(množství více než malé)
sůl
grilovací koření
olej

hranolky
Játra nakrájíme na silnější plátky, okořeníme, ev. osolíme.
Vkládáme na rozpálený olej a pečeme max. 5 minut po každé straně, tak, aby uvnitře zůstala skoro syrová.
Podáváme s hranolky nebo s opečenými brambory.

Takhle si dělá játra náš Václav.

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (1700) Vepřová játra hraběte Drákuly

  1. Iva Janovská napsal:

    Játra miluju, ale přece jen je udělám trošku víc, u nás se Drákula nezastavil, ani nepamatuju ;-).

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..