(1746) Vepřová líčka smažená

Vepřová líčka jsou malé kousky masa, které je krátké a dobré. A tak jsem je vyzkoušela i jako malé řízečky s novým bramborem a majolkou.

Tady asi není nic moc popisovat, tenhle recept je pouze jako inspirace.

Jana

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

6 komentářů: (1746) Vepřová líčka smažená

  1. Iva Janovská napsal:

    Taky dobrý, i když já radši líčka na červeném víně :-).

  2. Jiřina napsal:

    Vepřová líčka – pro mne jedno z nejlepších mas. V mrazáku mám kilečko. Většinou z nich dělám guláš, ale smažené budou výborné. Výborné krátké masíčko. 🙂

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..