4 – 8 ks vepřová líčka
2 cibule
2 hrsti čerstvých hub
olej
sůl
500 ml vývaru (vody)
zelenina podle vlastní chuti
koření podle chuti (drcený kmín)
Na oleji zpěníme na proužky nakrájenou cibuli, přidáme maso, okořeníme a pečeme (pekla jsem v remosce).
Podléváme vývarem.
Asi ½ hodiny před dopečením přidáme zeleninu a čerstvé houby (mohou být hříbky, křemenáče, kozáci, ale i žampiony) a dopečeme.
Podáváme s bramborem.
Sobotní oběd vařila Jana Macůrková
Já jsem přemýšlela na co jsem koupila baby karotku s hráškem. Ha, už jsem to jak vidíte našla, zbytek jsem potom nasypala do toho telecího paprikáše.
Tento recept je pro mne, líčka mám, houby čerstvé ne, ale žampiony mám, zeleninu taky a novou remosku už taky mám. Budu dělat až v úterý. Dneska jsme byli na oslavě a donesli si výslužku grilované masíčko a zeleninu, takže líčka až v úterý. Díky. 🙂