Do komentářů přidala Ivana.P
a píše k nim:
My děláme variantu – houbofleky. jak ze sušených, tak z čerstvých – ty jen obděláme nakrájené na kousky s trochou cibule a anglické/uzeného.
my teda, když máme nadbytek čerstvých hub, tak je nakrájíme a obděláme s trochou cibule a
anglické/uzeného, osolíme, okořeníme a zamrazujeme. Pak jen stačí v zimě vyndat, nechat rozmrznout a jde to použít na různé pokrmy – do pirohů, smaženice, na pizzu, do těstovin. a tím, jak je to už ochucené, tak je to s minimální prací.
Tak dobrou chuť a už aby zase začaly pořádně růst.
miluju houbofleky, ale jen s houbami…je to pro mne vzácné jídlo….a jsem babar, nejvíc mi chutnají druhý den, studené…
barbar…achjo…
Babar je kreslená postavička slona ze seriálu pro děti 🙂
já vim… 😉
Klid Sharko, Babar taky určitě nejed k flekům maso…