(1872) Králičí játra na cibulce

1 velká cibule
několikero králičích jatýrek
sůl
tymián sušený i zelený
máslo
olej
Na oleji s máslem (1:1)  zpěníme cibuli, nakrájenou na drobno.
Vložíme omytá a osolená jatýrka a zprudka opekáme až je i střed propečený.
Během pečení lehce posypeme sušeným tymiánem.
Podáváme s opečenými novými bramborami, ochucené zeleným tymiánkem.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

4 komentáře: (1872) Králičí játra na cibulce

  1. BOYE napsal:

    Játra na cibulce je moje oblíbená lahůdka. Nejraději tedy jen tak na tenkém krajíčku chleba – aby bylo čím vytřít pánev, když je jich víc, tak s rýží. Ale nové brambůrky taky nejsou od věci… Nicméně by mě zajímalo co na těch bramborách je ve skutečnosti. Tymiánek to tedy fakt není.

  2. sharka.68 napsal:

    Nádherný játra, Jani,vyfoť ten tymián, asi máš jinej druh, nevzpomeneš si jakej? ..my ho máme na slunci i ve stínu, ale lístky to má stejný, ten na slunci teda víc voňavý…. ta mateřídouška není špatná..se šalvějí ještě lepší…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..