(1927) Těstovinový salát VZK 863

sůl, avokádo
bazalka a petrtelka – nejlépe čerstvé, ale mohou být i sušené
rajčata, okurek, paprika, mrkev – co komu chutná a množství též dle chuti
sýr cottage – kelímek

Uvaříme těstoviny a necháme vychladnout, mezi tím pokrájíme zeleninu, v sýru rozmícháme sůl a bylinky a vše vmícháme do těstovin. Pokud se to někomu zdá málo, může přidat i zbytek kuřecího masa/tuňáka pokrájený na kousky.

Do komentářů přidala Úsměvka

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

9 komentářů: (1927) Těstovinový salát VZK 863

  1. Jana Macůrková napsal:

    V neděli nepracuji, takže za týden. Předávám žezlo Haderach.
    Jinak cottage mám ráda jen tak, s měkkým rohlíkem.

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Ja jsem cunik a davam do toho majolku 😉

  3. kvetula.v napsal:

    Když zbydou těstoviny (někdy uvařím úmyslně víc) , dělá se salát v různých kombinacích co lednice dá. I když vrtule kupuji v tom menším provedení, stejně je do salátu trošku posekám. Gottage jsem nikdy nezkoušela, ale nápad to špatný není 👍 Jen to avokádo u nás nezabodovalo. Ale asi s ním neumím správně pracovat, protože guacamole u synka nám chutná…. 😷

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..