(2149) Něco malého k masu…..

asi 10 větších pálivých ředkviček
(bílé nebo růžové jsou pálivější)
1 zelené nebo žluté jablko
pepř
sůl
Ředkvičky omyjeme, zbavíme ocásků a najemno nastrouháme.
Jablko oloupeme a rovněž nastrouháme najemno.Smícháme, osolíme a opepříme podle chuti.
Podáváme jako přílohu k pečenému nebo vařenému masu.

Pozn: nemám ráda křen, tak jsem použila pálivé ředkvičky….     Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: (2149) Něco malého k masu…..

  1. Iva Janovská napsal:

    Dobrý nápad – pálivé ředkvičky místo křenu, jen si neustrouhnout prstíky :-).

  2. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Ředkvičky jsou zdravé, hlavně ty bílé.
    Příště to zkus ještě zakápnout citronem nebo limetkou. 😉

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..