200 g vinné klobásy
150 g strouhaného sýra
(eidam 30%)
strouhanka
olej
Zbylo mi kousek vinné klobásy, ale ne tolik aby uspokojil dva lidi na večeři.
Tak jsem obsah zbavila střívka, smíchala pečlivě se strouhaným sýrem, obalila
ve strouhance a na oleji osmažila.
A bylo z toho celkem 8 malých karbošíků, a k večeři stačilo.
Chleba a syrová paprika k tomu.
Večeři ze zbytků připravila Jana Macůrková, množství surovin je přibližné.
Jani, já vinnou klobásu neviděla cca 1 – 2 měsíce. Kde jsi k ní přišla?
Úsměvko, pokud máš někde poblíž Maso Třebovle, ti ji mají pořád a výbornou.
Netuším, po těch uzávěrách ani netuším, že někde prodávají pečivo. Klííííd, nestěžuju si, jen tak píšu. Hlady nikdo netrpěl. 🤣🤣
Asi ne, nic mi to neříká.
Čáslav, Kolín, Sázava, T5ebovle (podniková prodejna).
A jinak se podívat na internet, kde mají provozovny.
Takže mají celkem 17 prodejen. A asi nejblíž k tobě snad Heřmanův městec. Jinak ještě Benešov, Milovice, a to, co jsem psala výše.
Jak daleko to mas do Hermanaku?
Netuším, o je Hermanak, tudíž nevím.
Se ptam Usmefky..Hermanak je Hermanuv Mestec
Nikdy jsem neslyšela, že by se Heřmanovu Městci tak říkalo. Pokud to víš ty, nemusí to vědět další. A jestli jsi si všimla, tak jsem Heřmanův městec do prodejen doplnila.
Jani, Heřmanovu Městci se opravdu říká Heřmaňák
Vinnou v tomhle vedru? To si ji spachat snad doma, nez koupit…
Třebovle ji má každý den čerstvou. Takže žádný problém v tom nevidím. Spíš bych byla opatrná s tou přípravou doma.
Doma ji mam jeste cerstvejsi ..
Tak se s ní dělej, když ti to vyhovuje a máš na to čas. Já si ji koupím v Sázavě, což mám 6 km od nás.