(2211) Sírovec smažený marinovaný

několik kousků mladého sírovce
marináda podle chuti (já měla barbecue omáčku)
trojobal
olej na smažení
brambory
máslo
petrželka nebo kousek libečku

Sírovec očistíme, nakrájíme na menší kousky a naložím nejlépe na noc do marinády.
Druhý den z marinády vyndáme, obalíme v klasickém trojobalu a pomalu smažíme v horkém oleji.
Podáváme s bramborami rozšťouchanými s kouskem másla a ozdobenými petrželkou nebo kouskem libečku.

Helenčinou marinovanou  krkovičkou se nechala inspirovat Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Bezmasá jídla. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..