(2232) Mletý krůtí řízek

krůtí maso
(připorcování krocana mívám odřezky nebo kupuji spodní stehno)
pepř
sůl
máslo, olej
strouhanka
vejce
Maso umeleme na hrubé planžetě a smícháme s kouskem másla, vejcem, pepřem a solí. Ze vzniklé hmoty tvoříme placičky, které obalujeme ve strouhance a smažíme pomalu na směsi oleje a másla.
Podáváme s bramborem, br.kaší, br, salátem nebo jen s chlebem.
Kyselá okurka a pivko vítány.

Oběd připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (2232) Mletý krůtí řízek

  1. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Krůtí řízek – nepřidáváš něco k masu? Krůtí je dost suché.
    Jinak mají krásnou barvu. 👍

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..