Pokud chcete květák do mrazáku na smažení – tak ho napůl uvařit, obalit v trojobalu, naskládat na nějaký tác, zmrazit a sesypat do pytlíku. Před smažením nerozmrazovat, ale smažit pomalu. Mám vyzkoušené.
Jana Macůrková
Pokud chcete květák do mrazáku na smažení – tak ho napůl uvařit, obalit v trojobalu, naskládat na nějaký tác, zmrazit a sesypat do pytlíku. Před smažením nerozmrazovat, ale smažit pomalu. Mám vyzkoušené.
Jana Macůrková
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Kéž by se mi vešel do mrazáku tác… 😉
Já mám naštěstí mrazák velký, takže se mi tam něco vejde. Ale mrazím, jen když je v nějaké akci.
Já jsem tohle koupila v penny . Vím , že to sem nepatří . Pak jsem četla někde na netu , že to vyrábějí slovenské babičky . Hlavičky byly malinké a bylo jich tam hafo . Tenkrát mi zahnaly hlad . Ale potvrzuji , že to funguje a nerozmražené hlavičky se usmaží. Z toho obchodu byly prostě jako z obchodu . Domácí budou určitě lepší
Já pokud zanrazuji, tak si také vybírám ty menší kousky. Jsou více skladné, vejde se jich do krabičky víc a jsou rychleji smažené.