Z hlavy, krku a kostí, zadní nohy vykostím, přední nechám, taky dělám polévku a aby byla silnější, přidám kuřecí stehno a zeleninu. Vývar scedím, maso oberu. a dám zpět do polévky. Na nudličky nakrájím čerstvou zeleninu orestuji a přidám do vývaru, trošku povařím. Už ničím nezasmažuji, jen přidám nudle zvlášť uvařené a nebo kapání z vajíčka a hladké mouky. Nakonec nasekanou petrželku, nebo pažitku. Přidala Jiřinka
Vyhledávání na Bramboračce
Přihlásit se
Nejnovější komentáře
možná to zní divně, ale je to prudce jedlé....
To už je pěkné číslo, veliká gratulace
A v Německu - věřte nevěřte je jen vaničkový tvaroh . V celofánu není . Tatarka není , pomazánkové není…
Doufám, že se Devětapadesátka trefí i do 59 000😉 Sice už ty tisícovky naskakují pomaleji, než ze začátku, ale pořád…
Párkrát jsem z ricotty něco dělala, ale zařazené do jídelníčku to nebylo, tak své stálé místo v lednici (na rozdíl…
Ale já je všecky zbožňuju😍
Nevím, jestli se do tohoto budu pouštět, ale mám zážitek ze Španělska. Že udělám vnoučkovi tvarohové noky s ovocnou omáčkou.…
Já je ochutnala, i když ne od Mialna, ten je trochu z ruky. Podivná konzistence ricotty v tom zmizí a…
Popravdě - já ricottu taky nerada, vadí mi ta konzistence. Ale já nerada ani cottage. A ano, domácí lučina je…
Mám to stejně jako děvčata:též mě ricotta neokouzlila.Koupila jsem jí nedávno ze zvědavosti a už ji nekoupím.
Praudu poudám, když poudám, že ji nekupuju . Mám to s ní jako s lilkem . Vyzkoušeno , nechutnalo .…
Taky tak dělám a je to výborné. Jinak taky spíš koupím mascarpone.
Já rozmíchám v 10% smetanovém jogurtu (1kg) jednu smetanu ke šlehání, nechám v cedníku vyloženém gázou vykapat - a mám…
Ani já nejsem extra příznivcem. Nějak jsem ji nepřišla na chut. U nás se používá bud mascarpone (i když ty…
to jako vážně tolik?