syrové brambory
1 vejce
lžíce hladké mouky
česnek
pepř, sůl, majoránka
několik lžic mléka
kuřecí maso
olej, sůl
česnek
Kuřecí maso nakrájíme na malé kousky, osolíme a na oleji opečeme asi 10 minut.
Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, česnek, mléko, hladkou mouku, majoránku, pepř a sůl. Nakonec přidáme maso a dobře promícháme.
Na oleji pečeme malé bramboráčky (nejlépe na lívanečníku) a podáváme se zeleninou, nebo zeleninovým salátem.
Připravila Jana Macůrková
Bramboráčky se Ti povedly! Akorát že já bez masa🥺
Tak to já ráda i s masem.
Já bych si dala se škvarkama…
já čistý nebo s houbama….
No, tak houboráčky jsu bez komentáře…Možná budou k večeři, podle toho, co najdeme. Jedeme teď po obědě.
Já taky
Já dávám maso zvlášť … jasně, dvě pánve na mytí, ale nám to tak víc chutná 😉
U nás je to stejné a navíc máme rádi bramboráky tenoučké s křupavými kraji, do toho by se maso neschovalo.