(2300) Bramborák s kuřecím masem

syrové brambory
1 vejce
lžíce hladké mouky
česnek
pepř, sůl, majoránka
několik lžic mléka

kuřecí maso
olej, sůl
česnek
Kuřecí maso  nakrájíme na malé kousky, osolíme a na oleji opečeme asi 10 minut.
Brambory oloupeme, nastrouháme na jemném struhadle, přidáme vejce, česnek, mléko, hladkou mouku, majoránku, pepř a sůl. Nakonec přidáme maso a dobře promícháme.
Na oleji pečeme malé bramboráčky (nejlépe na lívanečníku) a podáváme se zeleninou, nebo zeleninovým salátem.

Připravila Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Masa. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

8 komentářů: (2300) Bramborák s kuřecím masem

  1. lakysa22 napsal:

    Bramboráčky se Ti povedly! Akorát že já bez masa🥺

  2. Haderach Kwisatz napsal:

    Já bych si dala se škvarkama…

  3. Usmev.na.moji.tvari napsal:

    Já dávám maso zvlášť … jasně, dvě pánve na mytí, ale nám to tak víc chutná 😉

  4. bozena.fialova napsal:

    U nás je to stejné a navíc máme rádi bramboráky tenoučké s křupavými kraji, do toho by se maso neschovalo.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..