velké bílé fazole
šunka
tvrdý sýr
cibule
majolka nebo bílý jogurt
sůl
pepř
Fazole den před vařením namočíme. Druhý den vyměníme vodu a uvaříme doměkka. Pokud máme fazole sterilované, je to pochopitelně jednodušší.
Šunku nakrájíme na drobno, cibuli na půlkolečka, která se rozpadnou na nudličky.
Tvrdý sýr nastrouháme..
Všechno smícháme, přidáme lžíci majolky nebo bílého jogurtu.
Osolíme, opepříme podle chuti.
Příloha: pečivo v jakékoliv podobě.
Večeři připravila Jana Macůrková
Je tam jeste neco…ledovy salat? Cinske zeli?
Nedávala jsem nic kromě velkého množství cibule. Ty zelenější kousky jsou cibulová nať.
Jo, pekingské ? Jana zapomněla uvést v receptu .
Taky bych to tak viděla …. fazole vidět nejsou, ale čínské zelí ano.
Foceno p navrstvení do mísy, před promícháním, fazole byly první.
A jsou červený. 🤣 Alespoň je to barevnější. 👍