Téměř stejně jsem dělávala krupicovou hlavičku, ale místo masa jsem dávala houby, nejlépe čerstvé a smaženou cibulku a jako kypřidlo byl sníh. Je to už dlouho, protože na houby už nechodím. Jasně je to úplně jiný recept.
Jiřinka
Téměř stejně jsem dělávala krupicovou hlavičku, ale místo masa jsem dávala houby, nejlépe čerstvé a smaženou cibulku a jako kypřidlo byl sníh. Je to už dlouho, protože na houby už nechodím. Jasně je to úplně jiný recept.
Jiřinka
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
Tady je třeba se podívat na recept 1200, vpravo nahoře je vyhledávání, stačí zadat (1200).
Ty houby si mžůžu vyzvednout kde.??
Tak to by i mne zajímalo. Nebýt daru od sousedky, tak letos ani nevím, jak houba vypadá – ani prašivku jsme na procházkách šumavskými hvozdy neviděli .
Já tady v okolí viděla právě jenom prašivky a hodně jich bylo.
I když třeba Fialka by jistě s prázdnou neodešla,protože zná.
Vzhledem k tomu, že sem dáváme ilustrační fotografie, tak i když ty houby jsou moje nálezy, tak bohužel – je to fotka posledních hřibů loni něky koncem října. Letos toho bylo také na moje poměry málo. NAsušíno mám, ale nic moc velkých hub.
To je pravda, letos nic moc a to bylo docela mokré léto a všichni předpovídali, co bude hub v lesích.
No, ony vždycky rostly jenom chvilku, tak 10 – 14 dní, potom delší pauza a znovu. alespoň u nás. Nějaké dlouhé období letos vůbec nebylo.
Ale dobré to bude.
Jiřinko , ty jsi už nadělala chutě hodněkrát😉
Právě, že chutě – a vzůreček zas nikde! Ach jo…
Vzpomínáš, Sašo, jak psala , že dává do vánočky do těch pater – poloviny vlašských ořechů ? No apod.