Moje kolegyně z nich dělá „jednohubky“ – pomaže pomatlánkou (dle chuti), poklade šunkou, slaninou, olivama, okurkou kyselou, sýrem, paprikami naloženými ….. každému dle chuti…..Zabalí do roládky, do alobalu a nechá vychladit. Potom nakrájí na cca 1 cm kolečka, rozloží na talíř a nechá nás to spapkat.
Úsměvka
Jani, velka gratulace. Krasne cislo.
Moderní kolegyně a dobrý nápad….
To je pravda, já jsem tam většinou na tu pravou českou kuchyni, ona na novinky. Jsou výborné a jedlé.
Jen je poslední dobou osmahne nasucho na pánvi a teprve potom plní.
Myslím, že trochu opečené to bude chuťově lepší, než zcela původní. Vyzkoušíme (jen co doplníme tortillí zásoby -přiznávám, že s domácími se mi hňahňat nechce 😳)😉
Kdy bude zase podávat? Že bych se zatavila…
Zkus se jí zeptat, za pokuis to stojí.
No nevím, brouku, zatavovat se nemusíš 🤣🤣 Nebůj, příště pošlu vzůreček
Tohle mělo spadnout do Publikovaných až večer, Bramboračka si zase dělá co chce…
Já to motám do lavaše, neb jest rozlehlejší a koleček je víc…
Tohle dělají naše vnučky a používají sýrovou pomazánku s česnekem nebo křenovou. Díky za připomenutí, již si píši do nákupního seznamu