(2394) Buřtguláš VZK 574

Já dávám zelí do buřtguláše. Normálně cibulku, na to nakrájenou klobásu, červenou papriku, brambory, sůl, pepř, povařím, zahustím. Když je hotovo, přidám nadrobno nakrájené kysané zelí. Dál nevařím a může se hned jíst.
Rychlé, z jednoho hrnce a chutná nám to všem.
Lakysa22

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

12 komentářů: (2394) Buřtguláš VZK 574

  1. Macůrková Jana napsal:

    Buřtguláš ála segedín, proč ne…

  2. sharka.68 napsal:

    já tam zelí nacpu až druhej den, když ho před tím povařím..a máme takovou rychlou zelňačku…ale to toho buřtguláše musím udělat kotel, aby zbyl….

  3. Haderach Kwisatz napsal:

    A není to moc kyselý? Já zelí dost sladím, u nás ostře kyselý nefrčí. Možná by to bylo dobrý do receptu 2126.

  4. jarybarka napsal:

    Sašo to je vynikající nápad. Diky

  5. Francizska napsal:

    Sašo, už jsem mockrát chtěla zkusit. Vždy zapomenu.

  6. kvetula.v napsal:

    Zkusila jsem, neprošlo – nebylo to špatný, jen …“buřtguláš má být buřtguláš“ .. Ale Šárčin nápad , vzít zbytek buřtguláše jako základ pro zelňačku, to by projít mohlo 😉😎

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..