Já udělám mističky z alobalu, naliju tam trochu oleje, nasypu trochu zakoupeného koření na grilovaný sýr, posekané bylinky, lupnu do toho sýr, který omatlám v uvedené směsi a dám do trouby na gril/nebo na gril Nechám cca 15 minut, Camembert o trochu míň, ten je hotový rychleji a mohl by prasknout. Na to potom brusinky a k tomu brambory, či opečené brambory a říkám tomu vrchol mého kulinářského umění.
Úsměvka
Tak to je teda číslo! Je možné, že jsme tak ukecané? Jani, hezky ses trefila, blahopřeju!
Na grilovaném hermelínu ujíždí snacha a vnučka.Toto se líbí a jim bude určitě taky.
Nedělám se s mističkama, jen to balím do čtverce alobalu, ale jinak stejný … a dík za připomenutí, dlouho nebyl.
Taky tak. A grilovaný hermelín miluju.
Hermelín i camembert dělávám v alobalu v remosce – vynikající. Domácí brusinky došly, letos se u nás nějak vytratily, tak jsem koupila – poprvé, jsem zvědavá, jak budou chutnat.