šlehačka
špetka tymiánu, špetka granulovaného česneku
špetka soli
Všechny přísady zavřete do sklenice od marmelády a cca tři minuty třepejte jako stará tatramatka při ždímání.Vznikne heboulinká hrouda máslíčka. Tekutinu slijte a máslíčkem ozdobte kaši. Není to ku skladování, leč k bezprostřednímu pošušňání. A kaši to pozvedne do nebeských výšin.
Recept je z komentářů od Emilky.
Pozn: Foto je pouze ilustrační.
To je jako kouzlo. Moc se mi to líbí a na víc každý si může utřepat sám.Paráda Emilko!
Tak tuhle voňavou hroudu si nejdřív udělám k brambůrkům pečeným v troubě i se slupkou. Ó, to bude bašta! Emilce děkuju za recept a Janě za jeho záchranu.
Přijdu a donesu brambory😋
Dej vědět předem, ať řádně předehřeju troubu. :-))
Tak tohle by mě nikdy nenapadlo. Určo zkusím a díky!