(2400) „Královské máslíčko“ VZK 1113

šlehačka
špetka tymiánu, špetka granulovaného česneku
špetka soli

Všechny přísady zavřete do sklenice od marmelády a cca tři minuty třepejte jako stará tatramatka při ždímání.Vznikne heboulinká hrouda máslíčka. Tekutinu slijte a máslíčkem ozdobte kaši. Není to ku skladování, leč k bezprostřednímu pošušňání. A kaši to pozvedne do nebeských výšin.
Recept je z komentářů od Emilky.
Pozn: Foto je pouze ilustrační.

 

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

5 komentářů: (2400) „Královské máslíčko“ VZK 1113

  1. jarybarka napsal:

    To je jako kouzlo. Moc se mi to líbí a na víc každý si může utřepat sám.Paráda Emilko!

  2. bozena.fialova napsal:

    Tak tuhle voňavou hroudu si nejdřív udělám k brambůrkům pečeným v troubě i se slupkou. Ó, to bude bašta! Emilce děkuju za recept a Janě za jeho záchranu.

  3. Iva Janovská napsal:

    Tak tohle by mě nikdy nenapadlo. Určo zkusím a díky!

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..