kuřecí prsní řízky
uzený losos nebo treska á la losos
trojobal –
vejce,
hladká mouka
strouhanka
olej na smažení
párátka
kuřecí řízky nakrojíme tak, aby vytvořily kapsy. Do nich vložíme kousky uzeného lososa nebo tresky (tu doporučuji trochu omýt, bývá hodně slaná), spojíme párátky.
Na povrchu nepatrně osolíme, obalíme v trojobalu a pomalu smažíme na oleji.
Podáváme s bramborami ve všech možných úpravách.
Pozn: nedávno jsem dávala jako VZK podle Katyp60. Pak jsem si uvědomila, že jsem tento recept určitě dělala a hledala jsem. A našla, tedy spíš Vlastik našel fotku z roku 2018.
Takže tady je řízeček i na řezu, jak někdo požadoval.
Připravila Jana Macůrková
Já teda kombinovat rybu a kuře nebudu, omlouvám se
Já bych to zkusila, kuře je obyčejně chuti poněkud mdlé, když se mu nějak nepomůže,…
No já to zkusila , když to tu bylo jako VZK . Použila jsem uzená lososí bříška. Možná k tomu měla Karol ještě nějakou fintu, nebo já to prostě neumím. Jíst se to dalo, ale nenadchlo. Mužskej prohlásil: „škoda materiálu, umíš z toho lepší jídla“.