Když už je sezóna cuket a zeleniny –
několik menších cuket
mleté maso (jakékoliv)
pepř, sůl, olej
cibule
sýr na posypání (můžeme dát i do masa)
Menší cukety rozkrojíme napůl, vydlabeme měkký vnitřek, naplníme mletým ochuceným masem, do kterého dávám kousek nadrobno nakrájené cibule a upečeme v toubě na pečícím papíru potřeném olejem.
Autorka receptu: jana Macůrková
Tak jsem napsala příspěvek, ten se nějak vymazal……….
Já tohle jídlo dělávala podobně, jen to maso jsem nemíchala se sýrem, ale byla to taková „fáše“ na sekanou a celé jsem to sýrem zasypala. Jakýmkoliv tučnějším – niva na chuť, gouda nebo cheddar……
Asi jsi neodklepla odeslat komentář, mně se to také občas stane, že klepnu slabě a ono se to nevloží a pak ho hledám a hledám a nadávám si…
Teď jsem mrkla na PŽ a tam je ajvar. Mně to přijde úplně stejné jako ten na Bramboračce, nebo se mi to zdá? Že by znova opisování?
Jiřinko, neřeš to, to neuřízneš (jak by ti řekla má starší dcera…).