500 g mletého masa
2 vejce
sůl
pepř
tvrdý sýr
2 lžíce strouhanky
olej na smažení
Mleté maso (nejlépe vepřové z bůčku, aby bylo šťavnaté) umeleme hodně najemno.
Osolíme a okořeníme podle chuti.
Tvrdý sýr (já měla Kolibu) nakrájíme na kostky, které zabalíme do masa. Lehce obalíme ve strouhance a usmažíme na oleji.
Podávala jsem s teplým bramborovým salátem.
Připravila Jana Macůrková
Skoro UPB 600, i kdyz ja to delala v troube. 😉
Já už jsem vzdala nějaké kontrolování, jestli to tam je, nebo ne. Takže tak….
V pohode. Ono se to blbe hleda, pokud neni jasne dany nazev. 😏
Jano, zpytovala jsem Bramboračku, ale recept na teplý brsalát jsem nenašla. Na netu jich je spousta, ale pěkně prosím, poděl se s námi o ten svůj. Děkuju.
Teď jsi mne překvapila, že jsem ho sem nedala. (já ho dala pouze do komentářů) – tedy brambory, taplé, hned po uvaření. cibule na jemno, sůl. olej, mousek nakrájené šunky. A do receptů ho časem, až ho budu dělat, doplním.
Děkuju.
Nemáš za co, těch receptů je skoro 2500 (bude večer) a tak nejde uhlídat všechny.
Ja tam vidim kukurici, ne?
Kukuřice tam je a ještě delší kousky čehosi světle zeleného.
Asi zelný salát s kukuřicí. Jak píše Jana , už se to nedá pamatovat …
Tak kukuřice tam zcela určit nebyla, to vím jistě, tu nedávám nikam, tudíž ji ani doma nemám. Když ji potřebuji náhdou, kouíma hned zoracuji.