2 balení krabích tyčinek (250 g)
půlka velkého celeru
1 velká červená cibule
kadeřavá petrželka
3 lžíce majolka
3 lžíce bílý jogurt
Celer oloupeme a uvaříme do poloměkka. Nastrouháme nahrubo.
Krabí tyčinky nakrájíme na malé kousky, cibuli oloupeme a rovněž nakrájíme nadrobno.
Přidáme nakrájenou petrželku, jogurt a majolku, osolíme a dobře promícháme.
Podáváme s pečivem, nebo jako přílohu k masu.
Připravila Jana Macůrková
Omlouvám se, že budu dávat tak nějak po dvou receptech, ale číslování se mi nedaří srovnat. Takže budete mít trochu víc na výběr.
Ja pouzivam sterilovanej, taky moc dobry. 😋
taky sterilovanej….
Já ho používám do salátů, je moc dobře ochucenej👍
Jaj, to už je dááávno , co jsem měla tyčinky . Musím zrevidovat
Jsem na tom stejně, tyčinky občas vidím u nás v obchodě a nějak mně nenapadlo je koupit, ale napravím to. 🙂
Salát jsem udělala včera, celer jsem vařila. Moc to všem chutnalo a určitě budu dělat tento salát častěji.
Mělas poslat fotku, daly bychom UPB.
Dělala jsem na zkoušku jen poloviční dávku na ochutnání i pro dceru a než jsem si vzpomněla na focení, bylo to sežpapané.