(2525) Aljašská treska v županu

600 g filet z tresky
worcester
citronová šťáva
sůl, pepř, olej
hl.mouka
2 vejce
2 lžíce kečupu
lžička sladké papriky
strouhanka
100 g tvrdého sýra

Filety nakrájíme na větší plátky, osolíme, opepříme, pokapeme worcestrem, citronovou šťávou a necháme asi 20 min marinovat.
Potom obalíme v mouce, ve vejcích rozšlehaných s kečupem, paprikou, ve strouhance smíchané se sýrem a opečeme na oleji.
Podáváme s bramborem nebo se zeleninou.

Vyzkoušela Jana Macůrková

Příspěvek byl publikován v rubrice Experimenty. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Jeden komentář: (2525) Aljašská treska v županu

  1. Haderach Kwisatz napsal:

    Neprebije to chut ryby? Worcester, kecup…

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..