Byl krásný, velký a hlavně pevný. Takže na třikrát – smažený, mozeček a utajený – zkrátka jsem ho zabalila jako pštrosí vejce do sekané.
Příloha – bramborová kaše, zeleninová paprika.
Připravila Jana Macůrková
Byl krásný, velký a hlavně pevný. Takže na třikrát – smažený, mozeček a utajený – zkrátka jsem ho zabalila jako pštrosí vejce do sekané.
Příloha – bramborová kaše, zeleninová paprika.
Připravila Jana Macůrková
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.
To je teda zajímavý nápad .. všechno dobré, takže dobrota .
Ale jde mi z toho hlava kolem
tak pěkně to začalo a pak mi došlo,že čtu textz na Bramboračce – Byl krásný, velký a hlavně pevný.
🤣🤣🤣🤣
Teda Šárko…🤦♀️
Noco, je mladá , určitě krásná , perspektivní … to máme mládež …
😂😂😂
Copak, dávno zapomenuté vzpomínky? Jo, i to bejvá….🤣🤣🤣🤣
Ty na to v zpomínáš? Já ne..já to prožívám….
Balilas ho vařenej nebo syrovej?
Trochu jsem si ho předvařila a po obalení tou sekanou jem ho ještě mrskla do strouhanky. Ale myslím, že pokud bych ho pekla v troubě, šel by i syrovej.
Vypadá to moc pěkně, květák miluju. Určitě bych ho předvařila.
tak tohle jo..vypadá to prudce jedle..koule s masem a květákem..dobrej nápad…obaluju tak růžičkouvou kapustu, vyložím kouli masa plátky česneku a proužkem slaniny a dám ovařenou růžičku, zabalím kouli, obalím v trojobalu a smažím… podobně žampionový hlavičky (zblanšírovaný), ale ty vysypu muškátovým květem a dám proužek slaniny nebo špeku… postup dále stejný…